About

De meeste mensen kennen haar als jurylid van X Factor en The Next Pop Talent. Maar Stacey is sinds 2002 vooral ondernemer, gezien ze op 16-jarige leeftijd met Stacey Records startte en nu dus actief is met o.a. 3.14 Stacey's Silver.

In 2010 won ze als eerste vrouw ooit het programma "71 Graden Noord". Quote noemde haar meerdere jaren Business Babe, BNN gaf haar de BNN Bart Award, de lezeressen van Cosmopolitan betitelde haar tot Het Stijlicoon van 2009, Elsevier nam haar op in de lijst van meest talentvolle ondernemers en Beau Monde plaatste Stacey op nummer 1 in haar top-10 van meest veelbelovende vrouwen die kleur geven aan de Nederlandse showbizz. Tevens kreeg zij van Nederlandse fashion designers de titel "Dutch Fashion Icon Femme 2010".

Viktor & Rolf hebben haar omarmd als muze en sindsdien is ze steeds vaker te vinden bij mode-evenementen en catwalk shows. Om die reden was zij ook presentatrice van Project Catwalk. En.. In het dagelijks leven, maar ook bij die heerlijke haute couture horen sieraden om het af te maken. Stacey had het idee en ondernam actie. Een eigen ringencollectie... GeÔnspireerd door zowel mode, industrie als gitaren.. R&R!

Stacey kreeg voor haar zestiende verjaardag een ring in de vorm van het logo van Stacey Records. Bijna tien jaar later siert dit opvallende item nog steeds haar hand. IdeeŽn voor andere ringen ontstonden met de jaren en toen ze in contact kwam met Richard Benjamins, een vakkundige edelsmid, besloot ze hier iets mee te doen. Eigen ontwerpen die net even anders zijn..

3.14 Stacey's Silver
www.rookhuizen.com  
www.twitter.com/staceyzelf

Bekijk hier onze collectie!
Weet jij je ringmaat al?